F/W 2014/15 adidas running přináší sportovní oblečení ve spojení s aktuálními módními trendy

F/W 2014/15 adidas running přináší sportovní oblečení ve spojení s aktuálními módními trendy

Adidas ve své kolekci Performence running propojil nejaktuálnější módní trendy společně se skvělými technologiemi a vzniklo tak oblečení i obuv ideální pro stylový běh!

Podzimní kolekce adidas running disponuje skvělou technologií CLIMACOOL, které zajišťujě odvod potu a tak i skvělou teplotu po dobu celého běhu. Nejvíce je využívaná na tričkách, tílkách a sportovních podprsenkách.

  

 

Sportovní podprsenky nejenže vlastní technologii CLIMACOOL, především totiž nabízí vysokou podporu. Mají vyztužené košíčky, pevná ramínka - na zádech v provedení racerback. Díky tomu budete v pohodlí i během toho nejnáročnějšího běhu. Adidas nabízí jednoduchá provedení v černé, bílé, oranžové a růžové.

  

 

V podzimní kolekci adidas running nesmí chybět ani kraťasy, tříčtvrťáky či dlouhé kalhoty. Stejně jako u lehkých šusťákových bund má většina z nich výborné vlastnosti do nepříznivého počasí. Např. technologie CLIMAPROOF chrání materiál před lehkým deštěm. Bundy odolají i rozmarům větru. Oblečení se výborně přizpůsobí vašemu tělu a pohybu, takže není problém vyběhnout kdykoli a v jakémkoli počasí! 

  

Co by to bylo za kolekci bez kvalitních bežeckých bot? Adidas nabízí mnoho druhů běžeckých bot, určených do rozdílného počasí, na různé povrchy a také pro jiné styly běhu. Některé z bot vlastní funkci BOOST, která zajistí výborné tlumení při dopadu. Jiné jsou ideální do nerovného terénu nebo do deštivého počasí. 

  

 

Podzimní kolekce adidas running nás přesvědčuje, že i sportovní funkční oblečení může odpovídat módním trendům!

Zdroj: adidas

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram