F/W J. Lindeberg v barvách Arctic Black

F/W J. Lindeberg v barvách Arctic Black

Skandinávský módní dům J.Lindeberg opět překvapil novou kolekcí pánského oblečení. Nese název Medusae/Arctic Black a vystihuje charakter moderního muže, který nedá dopustit na svůj aktivní životní styl.

Značka J. Lindeberg pocházející přímo z hlavní metropole Švédska, Stockholmu, se zaměřuje na funkční módu, oblečení na golf i na lyžařské oblečení. Letos oslovil nejen své příznivce kolekcí Podzim/Zima 2014, která nese název "Medusae / Arctic Black".

V kolekci kombinuje funkčnost svého oblečení s moderními až futuristickými liniemi, jako jsou ostré hrany, hravé detaily a vůbec neotřelé střihy. V kolekci pánské najdeme kožené bundy, saka i kalhoty, bundy a saka inspirované vojenskými uniformami, kabáty a jednoduchými svetry.

Část kolekce nám připomíná styl rock and rollových dětí, její hlavní inspirací je však Severní ledový oceán a elegantní mystičtí obyvatelé jeho hlubin.

Kolekce stejně jako kampaň, jejíž hlavní tváří se stal švédský model Benjamin Eidem, vychází z tmavomodrých odstínů temné mořské hlubiny a jemných odlesků mléčné dráhy na černočerné hladině.

Přesně tyto stěžejní arkticky ledové barvy představil Benjamin Eidem v prostředí podvodního světa.


Na fotografiích Erica Guillemaina působí naprosto přirozeně a tak není divu, že je o něj v poslední době takový zájem. Jen v tomto roce účinkoval v řadě kampaní, jako třeba Zara Man F/W, Michael Kors F/W, Michael Kors Fragrance a byl tváří i jeho hodinek.

Zdroj: thebestfashionblog.com, thefashionisto.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram