Gant představuje novou dětskou kolekci pro jaro-léto 2014

Gant představuje novou dětskou kolekci pro jaro-léto 2014

Gant vám přináší novou dětskou kolekci pro jaro-léto 2014 s nádechem příchodu jara, v které najdete lehce kombinovatelné kousky v mnoha barvách ležérně elegantního stylu

Dětská kolekce značky GANT pro sezónu jaro/léto 2014 vychází z čistých linií a jednoduchosti.

Oblečení z nové kolekce je velmi praktické. Díky oblíbeným univerzálním kouskům v několika barevných provedeních je oblečení z kolekce snadno kombinovatelné.

Kolekce představuje nadčasový a nenucený styl, který spojuje klasické kousky skvělého střihu s nezbytnými sezónními trendy.

Dětské oblečení se částečně nese ve stylu oxfordských uniforem a americké ležérní módy.

Elegantní a přesto ležérní saka a šortky nebo šaty ve stylu preppy kontrastují s opraným úpletem a sluncem vyšisovanými odstíny. Vytváří tak sportovní prvek, který pomáhá jednoduše přenést kousky ze zahradní párty k dobrodružné hře.

Do zdánlivě formálních kousků vnáší hravost především madrasová kostka a květinový vzor zachycující letní atmosféru. Pro udržení jednoduchosti a svěžesti byla pozornost upřena ke kontrastním detailům na vnitřní straně oděvů.

Pro dívky jsou nezbytným kouskem sezóny šaty se základním květinovým potiskem a krajkový propínací svetřík. Navrstvěte barvy a vzory, kostky a puntíky přináší do elegantního outfitu vašeho dítěte zábavné a hravé prvky.

Pro chlapce letní trend udává košilky, sako a šortky chinos. Klučičí outfit můžete doplnit stylovou čepicí a tak doladit klasický americký ležérní styl.

Zdroj: gant

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram