Gigi Hadid se vrací ve svůdné kampani Guess

Gigi Hadid se vrací ve svůdné kampani Guess

Palmy, moře, rozpálená pláž v Malibu a podmanivá krása Gigi Hadid. Dokážete si snad představit krásnější prostředí pro vznik módní kampaně?

Devatenáctiletá kráska Gigi Hadid se vrací ke kořenům, které začaly vyrůstat z živné půdy americké módní značky Guess. Krásnější a smyslnější více než kdy před tím se mladičká modelka představuje v nejnovější kampani pro kolekci Spring 2015.

Zatímco Guess do svých minulých kampaní obsazoval větší počet krásek, té jarní vévodí pouze jedna a musíme konstatovat, že v případě Gigi  to funguje naprosto bezchybně.

Její přírodní krása a půvab a glam fotografie doslova rozjasňují. Naprostá přirozenost, kterou David Bellemere na snímcích zachytil, je pravděpodobně umocněna i malebným okolím Gigi . Celá kampaň totiž vznikala na soukromé pláži v modelčině rodném Malibu.

 

Svůdná kampaň poodhaluje stylovou kolekci jaro 2015, která nebude postrádat šatové bikiny, šifonové vzorované sukně a šaty, stejně tak jako halenky a módní topy, které se hodí jak pro letní dny, tak i večery a dokazuje svou všestrannost.

 

Zdroj: wwd

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram