Gigi Hadid v roli návrhářky po boku Tommy Hilfigera

Gigi Hadid v roli návrhářky po boku Tommy Hilfigera

Gigi Hadid posouvá své možnosti a stává se designérkou ve spolupráci se zvučným jménem Tommy Hilfiger.

Gigi Hadid odstartovala spolupráci v rámci oděvů, obuvi, doplňků a nových vůní s americkou značkou Tommy Hilfiger. Oznámila to ve čtvrtek.

Její kolekce se budou skládat zejména ze sportovního oblečení a zároveň z doplňků a vůní. Jde o strategický krok, jak se globálně rozšířit na světový trh. Kolekce tak bude velkým hitem obchodů příští rok na podzim.

„Znám Gigi a její rodinu po celá léta, a bylo úžasné sledovat, jak roste do jedné z předních světových modelek,“ řekl Hilfiger. „Nikdy jsem si nemyslela, že mě požádá, abych navrhla vlastní kolekci, takže se stále cítím jako ve snu, od chvíle, kdy mě Tommy vybídl ke spolupráci,“ dodala Hadid. Její kolekce bude skýtat estetiku, bude odrážet osobní styl se směsí sportovního streetwearu, ale také kousky hodné divošek či holčičí modely.

Na počátku roku 2015 byla Hadid vyhlášena „Modelkou roku“ magazínem Daily Front Row. Získala vysněnou práci na přehlídkách Victoria´s Secret, byla jmenována tváří Maybelline, ale také se účastnila kampaní pro H & M x Balmain, Versace, Topshop a Guess a dalších. Za aktuální rok se Gigi dostala na obálky časopisů Teen Vogue (zde hned dvakrát), Vogue UK, Vogue Italia i Vogue Nizozemí. Je hvězdičkou letící vzhůru a rozhodně o ní ještě mnohé uslyšíme.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram