Giorgio Armani představil disciplínu i svobodu

Giorgio Armani představil disciplínu i svobodu

„Lehkost těla, svůdně odhalující sebe sama, nalezení nové rovnováhy mezi disciplínou a svobodou.“ To byly titulky komentující přehlídku Giorgio Armani.

Kolekce Giorgiio Armani pro jaro 2017 s názvem „Charmani“ ukázala elegantní půvab, svěžest i lákavý vzhled. Za svou kolekcí značka skrývala však mnohem více, například i magii a ženskost.

Jestliže si kolekci rozdělíme na disciplínu a svobodu, pak za disciplínou vidíme paletu modré, fialové a šedé. Tlumené tóny nás svým způsobem uchvátily, nezřetelné obrysy, ale tvary stále jasné. Pro Armaniho typické klobouky nesměly chybět, tentokrát v pojetí rovných a vzdušných kol, otevřených a připoutaných na zádech, dodávajících právě onu druhou tvář – svobodu.

Vzdušné šortky nad kolena, nadýchané sukně i saka, lesklé materiály, boty s otvory či sluneční brýle dodaly modelkám tajuplnost i šmrnc. Kombinující textury a vzory, exotické prvky dalekých zemí překryté dlouhými a drobnými třásněmi či organzou. Dokonce nás Armani potěšil i pánskými modely, pro které si zvolil vskutku mužné modely. Pak i dámy měly na co koukat…

vogue.com/fashion-shows

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram