Giorgio Armani vyrazil se svou jarní kolekcí 2019 na retro disco

Giorgio Armani vyrazil se svou jarní kolekcí 2019 na retro disco

Spousta barev, lesku a souboj materiálů. Velkolepá kolekce Giorgio Armani se právě vrátila z diskotéky. A zřejmě byla opravdu povedená. 

Retro disco

Giorgio Armani si jaro a léto roku 2019 představuje jako pořádnou párty. Inspirace retrem se nedá popřít. Promítá se do výběru materiálů, kombinace odstínů i rozmanitých střihů. Na začátku kolekce použil nejrůznější propojení pastelových odstínů, které ke konci přehlídky nabíraly na intenzitě a finišoval se sytými odstíny purpurové a tyrkysové. I přes velkou divokost a hravost v kolekci, přeci jen na závěr přišlo umírnění. Přehlídku uzavíralo několik modelů večerních modelů v jemné blankytné, za které by se nemusely stydět ani ty nejéteričtější mořské víly. 

Patří plast do módy?

Pro Armaniho očividně určitě ano. Na PVC materiál postavil značnou část své nové kolekce. Ať už to byly šperky, obuv nebo kabelky, plastu dal návrhář dostatečný prostor, aby nešel přehlédnout. I díky tomu řada modelů vyvolávala kýžený dojem plasticity, který k sobě přitáhne váš zrak. Modelky vyšly na molo s kudrnatými nebo natupírovanými vlasy v rozcuchu. Spolu s velkými kulatými náušnicemi se tak nejde zbavit pocitu, jakoby se za námi vrátily z 80. let. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram