Giorgio Armani zakládá novou značku

Giorgio Armani zakládá novou značku

Giorgio Armani zakládá novou značku, skrze kterou se chystá vyjádřit svou představu o tom, jak by se současná žena měla oblékat.

Giorgio Armani se chystá navrhovat další kolekce pod svou další značkou. Armani se k založení značky zatím nevyjádřil, zveřejnil však její název - New Normal. Má zahrnovat především klasické kousky, kterými Armani ukáže světu, co si myslí, že by dnešní ženy měly skutečně nosit.

Skrze starou klasiku chce Giorgio Armani vybudovat její novou podobu. Italský módní návrhář v současné době vlastní už šest jiných módních značek - Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, Armani Jeans, Armani Junior, Armani Exchange a Armani Casa. Armani tak evidentně stále experimentuje a cítí, že má mnohem více nápadů, než dokáže svými dosavadními řadami vyjádřit.

Nové kolekce hlavních vlajkových lodí Giorgio Armaniho, značek Emporio Armani a Giorgio Armani, nám dávají jasně najevo, že s klasikou tento návrhář začíná čím dál tím více spojovat i extravaganci a výrazné barvy, s novou značkou si nejspíše slibuje umírněnější směr své tvorby.

Foto: style.com, zimbio.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram