Gisele Bündchen oficiálně ukončila kariéru modelky

Gisele Bündchen oficiálně ukončila kariéru modelky

Brazilská supermodelka se během São Paulo Fashion Week oficiálně rozloučila se světem modelingu. Sledujte poslední kroky Gisele Bündchen po přehlídkovém mole.

Po dvaceti letech strávených ve světě top modelingu brazilská supermodelka Gisel Bündchen ve svých 34 letech oficiálně oznámila konec profesionální kariéry. A pro tento zlomový okamžik už si nemohla vybrat lepší příležitost.

Jedna z nejuznávanějších modelek své řemeslo takzvaně pověsila na hřebík během týdne módy v brazilském São Paulu a jak jinak než na Fashion Show domácí módní značky Colcci. Vždyť to byla právě značka Colcci, která připravila tehdy nic netušící 14leté dívence ornou půdu pro raketový start do prostředí světové módy.

Svou bohatou kariéru tak Gisele uzavřela tam, kde pro ni vše začalo.

 

 

Její zlatá éra velebí nespočet úspěchů, mezi něž patří řada focení pro ty nejprestižnější módní časopisy jako Vogue, Harper’s Bazaar, Elle nebo Marie Claire, na jejichž obálkách se ukázala několikrát po sobě. Mezi nezapomenutelné úspěchy Gisele Bündchen ale patří i lukrativní spolupráce s předními módními návrháři.