Gisele Bündchen v boyfriend džínech a na vysokých jehlách

Gisele Bündchen v boyfriend džínech a na vysokých jehlách

V posledním outfitu, ve kterém ji fotografové zachytili na newyorské ulici po odchodu z jejího bytu, jí to velmi slušelo. Však komu jinému než vysloužilé topmodelce...

Boyfriend střih džínů si oblíbila řada více či méně známých žen po celém světě. Gisele Bündchen se k nim zařadila, když ji v boyfriendkách společně s vysokými tělovými jehlami zachytili fotografové při jejím odchodu z domu. Outfit doplnila jen černým bomberem, Chanel kabelkou a minimálním make-upem spolu s vysokým vyčesaným culíkem. Prezentovala styl, kterým se modelky vyznačují - jednoduchost, kombinace sportovních prvků s elegantními a přírodní vzhled. Co ale nikdy nesmí chybět, jsou podpatky!

Světová topmodelka Gisele před pár měsíci oznámila konec své modelingové kariéry, co se týče módních přehlídek. Jako důvod uvedla své tělo, které se snaží poslouchat a přespříliš přehlídek už ji zřejmě v 35 letech nedělalo dobře. Zůstává ale u focení kampaní velkých značek, a v neposlední řadě chystá do budoucna spoustu dalších projektů. Jen na mole už ji neuvidíme.

Ale očividně i běžný newyorský chodník může být přehlídkovým molem. Vůbec, když jste bývalá topmodelka.

Nebo prostě Gisele...

profimedia, celebuzz.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram