Gisele Bündchen vydává svou 700 dolarovou knihu plnou aktu

Gisele Bündchen vydává svou 700 dolarovou knihu plnou aktu

Gisele Bündchen vydává exkluzivní knihu plnou aktu, kterou supermodelka oslaví dvacet let své kariéry v módním průmyslu. Bude kniha za 700 $ zdobit i vaši knihovnu?

Před nedávnem oznámila, že končí kariéru na přehlídkových molech, přesto je pro naši plnou spokojenost Gisele Bündchen stále možné vídat v některých módních kampaních. Loučení se s profesionální kariérou ale nemusí být vždy jednoduché, a tak si to jedna z nejlépe placených modelek rozhodla ulehčit, a dvacet let svého působení v této branži oslavit vydáním exkluzivní knihy.

Jasný adept na bestseller roku 2015, jehož autorem je německé luxusní vydavatelství Taschen, má ale další velké ambice, a sice stát se jedinečným sběratelským kouskem. Kniha, jež svým hrdým majitelům nabídne pohled na tři stovky portrétů, z nichž většinu tvoří dosud nespatřené supermodelčiny akty, vyjde na jen těžko uvěřitelných sedm set dolarů, tedy asi sedmnáct tisíc korun!

Je však důležité zmínit, že emise bude velice striktně omezena a kniha Gisele se tak dostane do rukou pouze tisícovce majitelů. Omezené množství výtisků je zároveň velkým příslibem, že každý jednotlivý kus ponese vlastnoruční modelčin podpis. Tím spíš exkluzivní publikace, která vtrhne do prodeje k 1. listopadu, splňuje veškeré předpoklady, že její skutečná nominální hodnota záhy překoná tu prodejní.

Krom unikátních fotografií se čtenáři mohou těšit i na postřehy blízkých přátel, příbuzných a významných osobností světové módy, kteří se v doprovodném textu pokusí ještě blíže vylíčit obraz proslulé brazilské krásky.

Stane se kniha Gisele svatým grálem a klenotem i vaší knihovny?

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram