Grafické líčení na přehlídce Christiana Diora pro Jaro 2019

Grafické líčení na přehlídce Christiana Diora pro Jaro 2019

Jednoduchý outfit si zaslouží extravagantní líčení. Nechte se inspirovat novým trendem pařížského fashion weeku.

Styl, elegance a jednoduchost - přesně to je typické pro pařížskou módu. Ovšem na pařížském fashion weeku se objevily i takové přehlídky, prostřednictvím kterých chtěli návrháři vybočit z tohoto stereotypu. Šokovat, být extravagantní.

Na přehlídce Dior měly modelky grafické líčení okolo očí, které vypadalo téměř jako tetování. Nádherná přehlídka inspirovaná tancem, oslavou svobody a osvobozením těla. Dechberoucí podívaná, při které tanečníci prostupovali mezi modelkami. O celou choreografii se postarala izraelská umělkyně Sharon Eyal a její taneční soubor. Peter Philips, belgický make-up artista, vykouzlil modelkám a tanečnicím netradiční líčení na vnějším okraji očí, o kterém sám prohlásil, že se jedná o pomyslné pohyby rukou.

Vše bylo promyšleno do posledního detailu. Tanečníkům byl vybrán jeden ze čtyřiceti odstínů nového make-upu Dior Backstage Face & Body Foundation, pro každého byl také navržen přesně podle tónu pleti kostým. Peter Philips sám toto líčení popsal, jako by se jednalo o zbylý make-up po zkoušce či představení: "Není to symetrické, ale je to v rovnováze. Je to řízená asymetrie."

vogue.com; glamourmagazine.co.uk; wmagazine.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram