Gucci Kids S/S 2015 – minimalismus i 70. léta

Gucci Kids S/S 2015 – minimalismus i 70. léta

Jednoduchá elegance je charakteristickým znakem dětské módy značky Gucci. Letos Gucci sází na světlé barvy, jemné detaily a propracované střihy s nádechem 70. let.

Oblíbená značka Gucci se nechala dlouhá léta inspirovat významnými ženami – herečkami, princeznami a jejich společenskými outfity. Glam večerních rób již z běžných kolekcí více méně vymizel, ale i dětská móda si zachovala již tradiční sofistikovanost.

Svou dětskou kolekci představil Gucci zajímavou formou a to v kampani jako z dětské pohádkové knížky. Na obrázcích jsou zachyceny kreslené postavičky ve skutečném Gucci (nenakresleném) oblečení. Opravdu povedené!

 
 

Letošní kolekce se nese v minimalistickém stylu s nádechem 70. let, jejichž vliv se objevuje především v dospěláckých kolekcích. Na rozdíl od nich však v dětské kolekci nenajdeme příliš křiklavé barvy, nahromaděné kontrasty ani výrazné motivy.

Dětská móda se na jaře ponese v duchu nenucenosti a jednoduchosti. Světlé krémové barvy jsou proto nejlepší volbou. Gucci letos vsadil na modrou, baby růžovou, bílou a vínovou.

 

Kromě klasických minimalistickýh kousků jako jsou dívčí šatičky, sáčka, klučičí kabátky, košile, pepita či kraťasové obleky si Gucci pro dítka připravil i zábavné kousky. Rázem se tak s pruhovanými triky promění v námořníky a námořnice, nebo s křiváky, koženými vestami a jeansy v malé rebely jako z Pomády. Gucci svou kolekcí otvírá dveře novým a novým dobrodružstvím.

 
 
 

Obrázky: Gucci.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram