Gucci ve své nové kolekci představil kulturní dědictví

Gucci ve své nové kolekci představil kulturní dědictví

Důležitost kulturních odkazů je tématem nové kolekce značky Gucci. Mix tradicí, retro střihů i inovativních materiálů tvoří dokonale barevný look.

Pohled do minulosti očima dneška

Cesta kolem světa v podobě Gucci Pre-Fall kolekce je souhrn malých příběhů vtěsnaných do 86 jednotlivých modelů. Každý model nese v sobě jiné poselství. V mixu divokých vzorů, přepracovaných retro stylů, nádech 70. a 80. let ve střizích a netypického vrstvení se jeden podívá od Japonska po Afriku. Jednotlivé modely jsou stylizovány k dokonalosti včetně kabelky, ostatních doplňků a bot. Pro veřejnost často nenositelný trend ponožek a sandálů je silným stylistickým prvkem na mnoha fotografiích. 

Všední styl ala Gucci

Gucci se nebojí kombinací nového a starého. Ještě horká kolekce je fotografována v UNESCO prostorách prastarých archeologických parků v Itálii. Pro značku Gucci typické italské prostředí, které je pozadím kontrastujících divokých modelů. Logo zůstává trendovým symbolem značky i nadále na látkách a kabelkách, ale není již tak přednostně k vidění jako minulou sezónu. Modelky jsou fotografovány, jak konzumují sladkosti, pijí limonádu nebo jí sendviče. Gucci se snaží vykreslit své modely, jako součást běžného života. Nechce, aby byly viděny, jako nadpozemské, nedosažitelné...

Elegantní tepláky

Tepláky v luxusních materiálech se nenápadně prolínají celou kolekcí. Jsou k vidění pod šaty, kaftany, sukněmi... Mají přispět k pocitu pohodlí. Obleky jsou nyní i s vestou a kaftany v tom nejkrásnějším brokátovém provedení. Večerní šaty jsou jako z pohádky o večernici. Záplava hvězd, flitrů a třpytu. Limitovaná kolekce Gucci Pre-Fall 2019 bude v knižním provedení v prodeji na podporu zachování celosvětového kulturního dědictví UNESCO s podporou udržitelné Gucci módy. 

Zdroj; vogue.com, pinterets.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram