Hailey Baldwin a Justin Bieber se zasnoubili

Hailey Baldwin a Justin Bieber se zasnoubili

Čeká nás tedy pořádná svatba. Zpěvák a idol dívek Justin Bieber si vezme topmodelku Hailey Baldwin. Zasnoubení oznámili na Instagramu.

Čtyřiadvacetiletý popový zpěvák Justin Bieber potvrdil tento týden prostřednictvím svého Instagramu domněnku, která se šířila bulvárem. Zasnoubil se se svou dlouholetou přítelkyní Hailey Baldwin. Oba dali svým fanouškům formou sociálních sítí najevo, jak šťastní jsou, a že se nemohou dočkat. Zatímco Justin Bieber se vyjádřil už v pondělí, na Hailey se čekalo do úterního večera. Zbytek pochybností se rozpadl s jejím twitterovým příspěvkem: "Nejsem si jistá, co jsem udělala a že si zasloužím takové štěstí, ale jsem neskonale vděčná, že mi Bůh do života poslal tak neuvěřitelného člověka. Žádná slova nedokážou popsat můj vděk."

Justin Biber nebyl ve svém instagramovém vyznání o moc chladnější, mimo jiné napsal: "Hailey, všechno na tobě strašně moc miluji. Jsem odhodlaný strávit celý život poznáváním tebe a milováním tě s láskou a trpělivostí... Jsi láskou mého života Hailey Baldwin, a nechtěl bych ho strávit s kýmkoli jiným."

twitter.com ; instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram