Halloween se blíží! Kostým, ve kterém zazáříte na tematickém večírku

Halloween se blíží! Kostým, ve kterém zazáříte na tematickém večírku

Trick-or-Treat! Halloween je za rohem, je čas nasát tajemnou atmosféru a přemýšlet nad halloweenském kostýmu.

Už jako malé jsme milovaly půjčovat si maminky rtěnku, samozřejmě na tajňačku, malovaly si s ní větší rty, než nám byly souzeny a koukat na sebe do zrcadla, jak nám to sluší… i když to zdaleka nebyla pravda. 

Jak čas ubíhal, dělaly jsme to stále, jen v jiných podobách. Ne vždy nám to sluší, když to přeženeme s make-upem, a ne vždy si dokážeme uhlídat hladinku decentnosti. A v tomto směru je Halloween párty tím nejlepším dospělým místem, kde to můžeme udělat znovu a být konečně už hvězdou večírku!

A to samé neplatí jen na make-up, ale i pro kostýmy. Krátká sukně a roztrhané tričko se na všední dny rozhodně nehodí, ale na takovou párty, kde můžete být kýmkoli, rozhodně ANO! Přidáte na oblečky, které máte v šatníku v krabicích dlouho uložené, umělou krev a voilà… máte svůj vlastní halloweenský look. A pokud nic takového v krabicích nebo v šatních poličkách nemáte, pojďme se společně podívat až do Hollywoodu, kde to s touto strašidelnou tradicí umí pořádně rozjet.

Kylie Jenner se na Halloween 2016 oblékla jako Christina Aquilera ve svém videoklipu z roku 2002. Hodně povedený kostým!

Gigi Hadid se na Halloween vydávala za Sandy z legendárního filmu Pomáda. Vypadala neuvěřitelně!

Fergie a její manžel Josh Duhamel se rozhodli jít jako Karl Lagerfeld a jeho mazlíček kočka Choupette.

To jsou inspirace, které si můžeme na budoucí blížící se Halloween vzít k srdci. Ačkoliv si pro nápady nemusíme chodit až na druhou stranu polokoule, abychom věděli, že největší klasikou jsou mrtvé princezny, sexy krvavé sestřičky nebo playboy zajíček. To chce ovšem odvahu, ale proč ne? Však vy přece zůstanete doma, na večírek jde Vaše druhé strašidelné já.

pinterest

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram