Halloweenské převleky pro děti z kolekce Lindex

Halloweenské převleky pro děti z kolekce Lindex

Lindex si pro nás přichystal bohatou kolekci oblečků pro děti všech věkových kategorií v duchu Halloweena. Takže pokud pro vaše dítko ještě nemáte kostým, možná už je nejvyšší čas?! 

Lindex nezapomněl ani na miminka. Pro ty vyrobil body s netopýrem nebo se zlatými puntíky. Ale najdete tu i pár vtipných mikin. Nás určitě zaujala ta s nápisem " I'm soo cute it's scary". Pokud chcete svou několikaměsíční princeznou opravdu vystrojit, za 500 Kč tu pro ní sežene šifónové šatičky s krajkami. 

  

Pro nejmenší holčičky kolekce Lindexu nabízí předevšímsukénky s flitrami, mašle a zlatou barvu. Vlastně jakýsi převlek pro novodobou princeznu. Pro kluky zase Lindex přichystal elegantní vestičku, kalhoty s kšandami nebo košili s detaily džínoviny. 

  

I mladé slečny si mohou vybrat ze dvou pohledů. Jedna čás kolekce je nabytá třpytkami, sukněmi a šaty. To vše v jemné růžové, smetanové, zlaté nebo bílé. Druhá část se spíše soustředí na temnější obleky - proto Lindex nabízí černé volánové sukně, lesklé topy, kostku či černobílý vzor.

  

Ve stejném duchu se nese i kolekce pro starší děti od 8 do 14 let. Kluky Lindex obléká elegantně - bílé košile s černými detaily, pruhovaná trika a také kompletní černé obleky! I kdyby se váš syn nechystal na Halloween, oblek se občas pro děti shání těžko, zkuste se na něj podívat právě tady. Druhý look, který si obchodní řetězec pro mladé kluky připravil je trochu rebelský. Už žádná saka, ale trička s čísly, kostkované košile a strašidelná trika s lebkami.

  

Zdroj: lindex.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram