Halloweenský speciál Dolce&Gabbana F/W 2014/2015

Halloweenský speciál Dolce&Gabbana F/W 2014/2015

Dolce&Gabbana si pro nás připravil nádhernou ukázku průsvitné krásy. Modelům z kolekce Podzim/Zima 2014/2015 vtiskl na svých fotografiích elegantně strašidelnou podobu nadpřirozených bytostí.

Halloween probouzí každým rokem u značky Dolce&Gabbana touhu udělat něco speciálního. Letos se nechala inspirovat středověkými tvrzemi a spektrálními stvořeními, jež je podle legend obývají.

Především ženské postavy fantastických stvoření jako jsou mořské panny, princezny a víly jsou vždy krásné, smyslné a lákavé. Ale co duchové? Ty si většinou představíme nebezpečně strašlivé. Dolce&Gabbana to chce změnit a tak své duchy zachytila na fotografiích plných melancholie, elegance a krásy.

Letos na fotografiích nenajdete žádné složité a působivě zdobené kostýmy. Ty v Halloweenském speciálu nahradily přízračné couture šaty, které tak perfektně vystihly atmosféru starých sídel, opuštěných hal a zapomenutých chrámů, stejně jako prchavou krásu reálného života.

Inspirací nebylo nic jiného než ty nejděsivější strašidelné hrady, vily v Itálii a nejznámější duchové minulosti zachyceni v literatuře.





Zdroj: swide.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram