Harry Styles, Gucci a zvěř v hlavní roli - přichází nejnovější kampaň Cruise 2019

Harry Styles, Gucci a zvěř v hlavní roli - přichází nejnovější kampaň Cruise 2019

Krmí, usmívá se, překypuje roztomilostí a elegancí. To je Harry Styles a jeho představení nové pánské kolekce pro jednu z nejznámějších módních značek této doby.

O tom, že módní giganti rozsahu jako je právě Gucci, chtějí zaujmout různými způsoby, není už dávno pochyb. K údivu a pozornosti se stylisté a návrháři nechali inspirovat z různých koutů světa, dokonce někdy i toho mystického. A to vše pod vedením kreativního ředitele Alessandra Michele, který touto cestou řídí značku již třetím rokem.

Nyní si pro pozornost zašli až do italských zahrad Villa Lante, kde spolu se známým fotografem Glenem Luchfordem a zpěvákem Harrym Stylesem vytvořili fotoalbum prezentující nejnovější pánskou kolekci Gucci Tailoring 2019.

Není to však poprvé, co známý zpěvák pózoval pro tuto světovou značku. Už v první kolekci zaujal veřejnost bývalý člen skupiny One Direction, kdy spolu se slepicí v klasickém anglickém fish & chips bufetu vzbudili povyk.

Čím jsou tedy fotky tak zajímavé, není potřeba vysvětlovat. Harry mající jehně kolem krku nebo Harry krmící malé prasátko. To jsou snímky zcela nevídané ve světě módy. Elegance a roztomilost však nyní tento mladík spojil ve svazek více než uspokojující. 

Módní kolekce směřující pro pány tedy oslovila i opačné pohlaví. Na trh Gucci dostane své módní kousky v listopadu, kochat se však lze už nyní na Gucci.com.

Gucci.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram