Helen Silvan pokřtila vlastní obrázkové karty

Helen Silvan pokřtila vlastní obrázkové karty

Mnoho lidí vyhledává služby kartářek, protože stále platí, že je mnoho věcí mezi nebem a zemí, na které si lidé nedokáží odpovědět sami.

Pokud si myslíte, že neexistuje párty, na které se lidé nedokáží bavit, jste na omylu. Křest karet Heleny Silvan Vainerové, která nahlíží do osudů lidí pomocí mariášových karet, byl toho důkazem. Vše se odehrálo ve zcela ojedinělém a příjemném klubu Limonádový Joe. 

Pro všechny, kteří se zajímají o věštění z karet, vydala Helen svoje originální obrázkové karty, které můžete mít i vy. „Chtěla jsem být jiná, originální“, prozradila Helen. Pro své příznivce pořádá magické úplňkové rituály, spojené s věštbou z karet a posezením s hudbou. V roce Krysy začínala na Nově ve Snídani a po knize Třinácté znamení, došlo na originální vykládací karty, které byly kresleny přímo pro ní.  

O samotný křest karet a zpěv se postaral Dalibor Janda, kterého podpořila i jeho dcera Jiřina a nechyběly ani  kmotřičky Dominika  Mesarošová a Kateřina Kristelová.

Helen: „Karty k nám opravdu promlouvají a mohou si povídat i s vámi, pokud o ně projevíte hlubší zájem. Pokud jste začátečník, jsou pro vás  právě vydané obrázkové karty  ideální a věřím, že vám tyto karty pomohou a poradí při řešení vašich problémů. Můžete zkusit vyložit karty nejen sobě, ale i svým blízkým.“

A jak se sluší na správném křtu, zpívalo se, tančilo, jednoduše pohodová párty. 

 

Zdroj foto: Karel Mařatka

www.vesteni.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram