Herečka Ariane Labed si střihne novou roli pro vůni Chloé

Herečka Ariane Labed si střihne novou roli pro vůni Chloé

Značka Chloé připravuje novou vůni. Její zveřejnění proběhne v březnu tohoto roku. Kdo však bude stát v jejím popředí, víme už teď.

Ariane Labed se narodila v Řecku. S natáčením filmů začala v podstatě nedávno, až v roce 2010. Zahrála si ve filmech jako „Před půlnocí“, „Fidelio“ či „Assassin´s Creed“. V současnosti před sebou má natáčení snímku „The Souvennir: Part 1“, kde si zahraje po boku Roberta Pattinsona.

Značka Chloé ve svém prohlášení zveřejnila spolupráci s touto herečkou.„Žena zobrazená v naší nové kampani je svobodná, silná a dobrodružná. Je zvědavá na vše co jí svět a jeho krása nabízí. V tomto smyslu je pro nás velmi inspirativní.“

„Ariane kombinuje různé kultury a projevuje své talenty,“ řekl Geoffroy de la Bourdonnaye, generální ředitel společnosti Chloé. „Miluje překonávání nových hranic a setkávání se se světěm.“ Nejnovější vůně má představit novou tvář a osobnost žen Chloé, dodává Simona Cattaneo, hlavní marketingová ředitelka společnosti Coty Luxury, která stojí za vůní značky. „Spontaneita, otevřenost vůči světu a svoboda jsou hodnoty, pro které žijeme,“ řekla Cattaneo.

wwd.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram