Hermès má novou kreativní ředitelku

Hermès má novou kreativní ředitelku

Módní dům Hermès povede návrhářka, jež v minulosti pracovala pro Céline či značku The Row. Stále tápete? Její jméno si možná napoprvé nezapamatujete.

Protože se o novém kormidelníkovi módního domu Hermès spekuluje už dlouho, není vítěz takového pomyslného výběrového řízení vůbec překvapením. U kormidelníka a vítěze bychom možná měli opravit koncovky, novou vůdkyní módního domu se totiž stala žena, módní návrhářka Nadège Vanhee-CybulskiNadège velmi rychle střídá Christophe Lemaira, který na počátku tohoto týdne z módního domu po čtyřleté spolupráci odešel. Hermès se tak drží na vrcholu žebříčku značek, které si návrháře vybírají okamžitě a nenapínají nás složitými přesuny mezi módními domy.

Přestože 36ti letá Nadège pochází z Francie, vystudovala vizuální umění, módu, textilní design na Královské akademie umění v Antverpách.

Její pověst velkého francouzského talentu na ni klade nemalé břímě. Vedení módního domu její kvality, schopnosti a um vychvalují, jak už to tak u tiskových zpráv podobného typu bývá zvykem, až do nebes a možná i dále. My si ale moc rádi počkáme na první kolekci této nové kreativní návrhářky Hermès pro oblast dámské módy, kterou představí v březnu 2015.

K této spolupráci prozradila: „Jsem potěšena, že se spojím s Hermès, s módním domem, který tak obdivuji a jehož hodnoty sdílím z celého srdce.“

I generální ředitel společnosti Hermès, Axel Dumas, v této spolupráci vidí významný krok kupředu „Vítáme příchod Nadège. Její talent a kreativita výrazným způsobem přispěje k dalšímu rozvoji dámské módy. Nadège se bude našemu domu věnovat na plný úvazek.“

Nadège  podle oficiálního prohlášení věnuje značce sto procent svého času, můžeme se tak těšit na to nejlepší, co nám tento svěží vánek v módním průmyslu může nabídnout.


Zdroj: hermes, style.com, businessoffashion.com
Fotografie: Zoé Ghertner

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram