Hermés přichází s novinkami pro příští sezonu S/S 2015

Hermés přichází s novinkami pro příští sezonu S/S 2015

Hermés pro vás v roce 2015 chystá celou řadu novinek a inovací! Nahlédněte s námi za oponu sezony Jaro/Léto 2015 a objevte nové doplňky oblíbené značky Hermés.

V roce 2015 se s módním domem Hermés vydáme na menší cestu kolem světa. Jako vždy budeme obdivovat krásu Paříže a tradičního jezdectví, ale zavítáme také na Floridu za tamější vegetací s motivem Flamingo Party, vydáme se za abstraktními kompozicemi irského malíře Richarda Gormana a Andaluským kovářským uměním, ale spolu s doplňky Hermés navštívíme také Amazonské pralesy, Indii a mnohé další.

Naprostou novinkou v kolekcích doplňků francouzské značky Hermés se stává kabelka Cherche-midi. Její jméno evokuje ulici na levém břehu Paříže ztělesňující to nejlepší z pařížského šarmu. Kožená kabelka je k dostání jak v hladké kůži, tak v kůži aligátora.

Další novinkou je objemná kabelka Virevolte inspirovaná světem jezdectví. Kombinuje jemnou struktura býčka se solidností hovězí kůže. Novou podobu získává psaníčko Pliplat z roku 2013. Pliplat je unikátní celým svým provedením i úchytem na zápěstí a nyní získává nový design - Brides de gala.

Hermés představuje také luxusní piknikovou tašku v podobě stylové kabelky Farming Picnic inspirované venkovem. První Farming bag pochází z roku 1954 a stejně jako její nová sestra připomíná tehdejší nádobu na mléko. Další unikátním kouskem, s kterým Hermés zaujme především ty z nás, co neustále cestují, je kabelka navržená speciálně pro psaní během cest. Sac Écritoire je díky svým proporcím ideální kabelkou na notebook, notes i propisky.

Florida, Amazonie a Indie
Tyto země přináší mezi zaběhnuté Hermés motivy další závan nové energie v podobě plameňáků, rajské vegetace, amazonské džungle a pavích ok. Zebru s hypnotickými pruhy nyní doplňuje plážová řada s leopardy. Hermés vám však umožní vzít si kousek Indie i k sobě domů a to díky originálním tapetám.

 
 

Umění na šátcích i botách
Abstraktní kompozice z dílny Richarda Gormana ožívá prostřednictvím hedvábí. Výrazné barvy zdobí šátek Squeeze de Richard Gorman. Andaluskému kovářskému umění zase vdechly život dámské sandále a to motivy vyřezanými z kožených plátů.

 

A na závěr se podíváme na nejnovější šperky, u kterých zůstává hlavním motivem kotevní řetěz a Hérmés H. I Šperky Hermés začínají podléhat statement trendu. Mezi novými kousky najdeme opravdu masivní náhrdelníky, ale stále převažuje elegance a minimalismus. Ani jednoduchým kouskům však nechybí rafinovanost.

        

Obrázky: Hermés

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram