Heslo MISS Prima křivky 2016: Letos se s tím nemažem!

Heslo MISS Prima křivky 2016: Letos se s tím nemažem!

Tohle ještě postrach celebrit Pavel Novotný nezažil! Finalistky soutěže MISS Prima křivky mu padaly do náruče přímo ze stolů, na kterých předváděly své rockové modely.

Pětidenní soustředění jedenácti finalistek prestižní soutěže MISS Prima křivky, jež se konalo ve skiareálu Monínec, začalo rockovou party, při které se terasa hotelu otřásala v základech a dívky předváděly catwalk neboli přehlídkovou chůzi na stolech. Pavel Novotný, moderátor letošního finálového večera, který se koná 20. září v pražském divadle Broadway, jim statečně poskytoval oporu, když seskakovaly na pevnou zem. Na kytaru jim přitom rockové hity i vlastní písničky hrál zpěvák Pavel Horejš, který letos v létě natočil debutový videoklip ke svému singlu Souznění. I tento jeho hit zazní na finálovém večeru. Miro Šmajda, který je další hvězdou, jež bude na finálovém večeru v Broadwaiy vystupovat, přijel s dívkami secvičit své vystoupení v rámci jedné ze soutěžních disciplín.

Rocková party byla jedinou relaxací během pětidenní tvrdé dřiny – finalistky soutěže pilovaly na Monínci své jednotlivé volné disciplíny či společné choreografie na galavečer, ve kterém si to už za dva týdny mezi sebou rozdají v boji o titul MISS Prima křivky.  

Letošní ročník Miss Prima křivky je pořádán na téma „Rebelie“ a na jevišti divadla Broadwaiy bude k vidění něco, čeho se dosud nikdy organizátoři jakékoliv soutěže MISS neodvážili. I toto zatím přísně tajené překvapení se na Monínci nacvičovalo.

 

A proč bude řídit „Rebelii“ při finálovém večeru v divadle Broadway právě Pavel Novotný?

 „Živočišnost, živelnost, kontroverznost, nadrzlost -  přesně takový je Pavel a jsem moc ráda, že se ujme postu moderátora. Je milovaný a obdivovaný, stejně tak jako nenáviděný a zatracovaný,“ vysvětlila organizátorka soutěže Markéta Zámyslická.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram