Hezčí zadeček díky push up kalhotám

Hezčí zadeček díky push up kalhotám

Kalhoty jsou nezbytným kouskem pánského i dámského šatníku. I ta žena, která jim příliš neholduje, ve skříni nějaké najde. A která z nás by netoužila po pevném, kulatém pozadí, jež v oblečení, obzvláště kalhotách, přitažlivě vynikne?

Přírodě lze trochu pomoct, a to hlavně cvičením. Nabízí se i další možnost: speciální džíny, které postavu tvarují. Úplně nejlepší bude obě metody zkombinovat pro dokonalý efekt.

Italské Freddy jeans

Pod jakým názvem push-up džíny hledat? Nejznámější a nejrozšířenější jsou Freddy jeans: italské kalhoty úspěšné po celém světě. Fungují podobně jako push-up podprsenka. Zadeček se díky speciální technologii WR.UP opticky nadzvedne a zakulatí, takže je na něj ihned ještě lepší pohled. Opticky působí i speciálně řešené švy na zadním dílu. Ženám to zvyšuje sebevědomí a muži mají potěchu pro oko.

  

Technologie WR.UP

V technologii WR.UP se všívají silikonové prvky tak, aby nešly vidět, ale při nošení tvarovaly zadeček. Push-up jeans se vyrábí z elastické látky příjemné na nošení. U jeansů, kalhot a diwo se materiál liší.

 

Výběr barev a variant

Tyto zázračné kalhoty se vyrábějí v klasické délce a v délce 7/8 nad kotníky. Co se týká barev, výběr je poměrně široký. Samozřejmě nesmí chybět klasicky modré džíny, černé džíny i další varianty, třeba maskáčové kalhoty a kožený vzhled.

 

Kombinování jde samo

Nemusíte se bát, že si Freddy kalhoty koupíte a za rok poputují do popelnice, protože se rozpadnou. Provedeny jsou kvalitně a poctivě. Pro jaké příležitosti se hodí? Noste je kam je libo, stejně jako jiné kalhoty. Vezmete je do města, do práce, na schůzku… Dají se báječně kombinovat s ostatními kousky v šatníku díky minimalistickému vzhledu.

Pohodlí se nevzdávejte

I když kalhoty postavu zpevňují a tvarují, zároveň nikde neškrtí a nosí se pohodlně. Kalhoty Freddy se mohou stát pěkným dárkem, je třeba ale dobře znát velikosti oblečení obdarované ženy a mít ji „v oku“. Vyrábí se ve velikostech od XXS až po XL.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram