Hitem letošního léta se stávají maxišaty - ale jak je nosit?

Hitem letošního léta se stávají maxišaty - ale jak je nosit?

Obchody zaplnily stojany letním zbožím. A mezi nimi se objevily nejrůznější druhy, střihy i vzory maxišatů. Ty se totiž stávají velkým hitem nadcházejícího léta. Poradíme vám jak je oblékat!

Pokud přemýšlíte o koupi maxišatů, asi nejlepší možností je jít do černé klasiky. Přestože se vám bílá hodí k létu více, černá je barva, která na maxišatech vždycky bude vypadat lépe a vždycky bude slušet většině! Černé maxišaty tak můžete bez obav kombinovat s teniskami, balerínami, platformami či gladiátorkami. A pouhou změnou bot máme na scéně z jedněch šatů hned 4 outfity - jako v pohádce...

Šaty nemusí být prvoplánově elegantní záležitostí. Stačí, když místo sandálků obujete Conversky. Tento outfit pak můžete zkombinovat s džínovou bundičkou, statement bižuterií a pořádnými mouchami na oči. Tady určitě zaujmete se zkráceným předkem šatů a s barvami jako je meruňková, bledě modrá nebo všechny odsítny šedé. Je to model pouličního trendy stylu a mladých rebelek.

 

Společně s balerínami jsou černé, tmavě modré nebo třeba šedé maxišaty nejen nedbale elegantním outfitem, zároveň outfitem velice pohodlným a tak vhodným třeba pro nastávající maminky. Takový outfit rozzáříte doplňky v módních barvách - v tyrkysové, korálové nebo kanárkově žluté. 

 

Na večerní procházky v přímořských letoviscích nebo na dopolední kávu s kamarádkou se vždycky budou k maxišatům hodit vysoké platformy ve všech provedeních. Se slunenčími brýlemi, velkou kabelkou, výraznými náušnicemi a červenou rtěnkou, docílíte nenuceného dojmu, že pokaždé vypadáte stejně dobře, uvolněně a odpočatě. Tady se na šatech můžete vyřádit, povolené jsou geometircké vzory, proužky i rozevlátý šifón!

    

Skvělou dvojku sehrají maxišaty doplněné o sandálky nebo gladiátorky. Tyto outfity jsou inspirovány dávnou minulostí. Jelikož gladiátorky se hodí především k opravdu parným dnům, maxišaty si vyberte v jakémkoli z nabízených odstínů. Na opáleném těle bude působit úchvatně béžová barva s hnědými doplňky. Pro výraznější vzhled se určitě nebojte neonových odstínů.

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram