Hlavní podzimní trendy 2017 z New York Fashion Weeku

Hlavní podzimní trendy 2017 z New York Fashion Weeku

Fashion Weeky jsou dlouhé, mají spousty návrhářů a ještě mnohem více modelů. Proto jsme z toho newyorského vybrali jen 3 hlavní trendy, které vám stačí k tomu, abyste byli v obraze.

1. Politický vliv

Když se koná něco tak výjimečného jako volba nového amerického prezidenta, dá se očekávat, že tato událost bude sahat i do módní sféry. Tommy Hilfiger předvedl své již tradiční vlajky na snad úplně všem, Prubul Gurung dal zase jasně najevo svůj názor trikem The Future Is Female, jaké politické stanovisko zastává.

2. Černá a kůže

Motorkářský styl se objevuje pravidelně. Nejvíce jsme si ho užili u Alexandera Wanga, velká část ostatních návrhářů zapojila přinejmenším kožené kalhoty. Kůže na botách a doplňcích aktuálně zdaleka není vším, patří i na topy, kalhoty, sukně a šaty! 

3. Šedé kostýmky

Nesešlo na tom, jestli byly kostýmky obepnuté nebo trochu oversized (ty měla třeba Victoria Beckham), šedé kostýmky propletly celý newyorský Fashion Week. Vládla klasická jemná kostka a tradiční odstín světle šedé. Nic víc nebylo potřeba. Nepředstavujte si ale žádné kancelářské šedé myši, pod sakem totiž zůstala jen podprsenka nebo průsvitná košile...  

vogue.com ; whowhatwear.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram