Hlavním motivem nové kolekce NeroGiardini F/W 2014 je kouzlo La Dolce vita

Hlavním motivem nové kolekce NeroGiardini F/W 2014 je kouzlo La Dolce vita

Nová kolekce Podzim/Zima 2014 italské luxusní obuvnické značky NeroGiardini bere v potaz diktát nejnovějších trendů, zároveň si ale zachovává svou filozofii s důrazem na snoubení tradic a technologií.

Obuv, oblečení a doplňky se stávají hrdiny decentní elegance, která vzdává hold italské módě a vkusu, nezaměnitelné kvalitě a umění Made in Italy. Výsledkem vášně k ruční práci a vysoké kvalitě zpracování jsou modely jako symboly hodnot, na kterých byla značka NeroGiardini vybudována, jako je pravost materiálů a vytříbený styl.

Kombinace tradic NeroGiardini a inspirace načerpané z nejnovějších moderních i originálních  trendů dala vzniknout podzimním a zimním kouskům, které přilákají pohled a zaujmou, aniž by se uchylovaly k přílišné výstřednosti. Tato formální přesto chic kolekce s důrazem na detail a design se nese přesně v duchu NeroGiardini.

Lookbook PODZIM/ZIMA2014 zobrazuje ženu v různých náladách a situacích. Během odpočinku a v její tradiční feminní kráse, ale i v neformálnějších sportovních outfitech, zatímco stále zůstává zachován její osobitý charakter a styl.

Zdroj: eitherpr

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram