Hledáte program na tuto sobotu? Navštivte akci plnou módy, designu i dobrého jídla a pití

Hledáte program na tuto sobotu? Navštivte akci plnou módy, designu i dobrého jídla a pití

15. června pohltí holešovický Vnitroblock klíčová témata recyklace a udržitelnosti v každodenním životě. Akce, která se opakuje již po desáté, vždy však s jiným tématem, přiláká jistě spoustu kreativních duší.

Autoři na svou akci lákají nejenom slovy, že se bude na eventu Plný Block vol. X dobře jíst, pít, fundovaně debatovat, tvořit, vzdělávat, relaxovat a tančit. Novinkou je i to, že akce probíhá od dopoledních hodin až do sobotní půlnoci. Vzít s sebou můžete děti i čtyřnohé mazlíčky a třešničkou na dortu je tradiční vstup zdarma.

Přednášky na téma ekologie přijali i profíci z Institutu cirkulární ekonomiky, kteří přiblíží, jak vytvářet méně odpadu v gastronomii a jak zodpovědněji řešit oblékání. Ekodomov nabídne informace o kompostování a jeho možnostech v domácnosti. Soul Annamaya představí svou kolekci vyrobenou z rybářských sítí. Bezobalu.org bude vyprávět o Zero Waste aneb jak účinně předcházet vytváření odpadu. O historii i současnosti Vnitroblocku se rozpovídá Jakub Zajíc.

Obdivovat zde vaše oči mohou krásné šperky, módu i kosmetiku. Zjistit si také pár rad, jak vyladit svůj outfit či make-up na festivalovou sezónu můžete prostřednictví HM zóny, kde bude mimo jiné i sběrný box na přebytečné oblečení pro následnou recyklaci.

Kreativní ruce si zde vyzkouší workshopy a tematické aktivity, jako Kosmetika hrou, ARTcycleBali s možností vytvořit vlastní návrh šperků a Soul Annamaya ukáže obrazy na recyklovaných kartonových deskách. Událost na všechny směry víc než zajímavá, proběhne již tuto sobotu v Holešovicích. Nenechte si ji ujít…

 

foto: HM, Vojtěch Terásek, Nanooky,

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram