H&M oblékne muže na doma i do společnosti - jarní kolekce 2015

H&M oblékne muže na doma i do společnosti - jarní kolekce 2015

H&M ve svých jarních kolekcí nabízí pánům pohodlné a stylové oblečení na doma v kolekci David Beckham. Zároveň přichází i s kolekcí společenskou Příležitost do gala. 

Pohodlná kolekce David Beckham Bodywear pro H&M je zaměřená především na naprosto uvolněný styl. Hodí se na povalování doma, na procházky, ale i do města. V dnešní době, kdy se tepláky běžně nosí ve velkoměstech společně s běžeckými teniskami, je kolekce Bodywear tím pravým, kde se poohlédnout po vkusných teplácích nabo teplákových kraťasech. 

Kolekce si hraje především s detaily. Tím je třeba oranžová úpletová čepice nebo bílé lemování okolo kapes či bílé tkaničky. Tepláky v kolekci Bodywear jsou na lýtkách zúženy, přesně tak, jak je dnes moderní. Neobvyklým detailem jsou různě široké pruhy na nohavicích. 

Pokud vám ale tepláky nic neříkají a jste zastáncem spíše klasického saka, lakovaných bot a kravaty, H&M pro vás připravilo speciální kolekci pod názvem Příležitost do gala. Z největší části je složena z košil nejrůznějších barev i vzorů. Obsahuje ale i pulovry, které dnes patří mezi jeden z nejelegantnějších stylů pánského oblékaní. Však víte, tyrkysová košile, tmavě modrá kravata a černý svetr přes to.

Muži, kteří oblékají kompletní oblek do práce, by neměli zapomínat, že kolikrát není třeba kravata ani motýlek, ale pozornost by se měla přikládat spíše netradičnímu vzoru na košili. V kolekci Příležitost do gala si vyberete i motýlka, sluneční brýle nebo boty. Obsahuje jednoduše vše, co potřebujete k sladěnému jarnímu outfitu. 

TIP: Pokud chcete pojmout eleganci ležérně, zkuste ohrnout nohavice a nazout tenisky!

Zdroj: hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram