H&M představuje novou kolekci udržitelné módy

H&M představuje novou kolekci udržitelné módy

V letošní letní kolekci najdeme materiály z udržitelných zdrojů, u kterých byla použita barvící technika přírodními látkami získávanými z rostlin. Nejen, že se při výrobě a likvidaci oblečení ulehčí naší krásné planetě, ale i vy budete s kvalitou a pohodlností materiálu spokojenější.

Od poloviny května najdete ve všech prodejnách i na oficiálním e-shopu kolekci dámskou i pánskou nesoucí se v duchu Glamour Riviéra. Oblíbený vzor Paisley, barvy v odstínech zemité hnědé, krémové, oranžové a žluté nás zanesou do světa zalitého sluncem, světa elegance a uvolněné nálady.

Základní použitou látkou je len, barvený třeba kurkumou, mořenou barvířskou nebo granátovým jablkem. Nebo si můžeme vybrat mezi směsí tencelu, bavlněné závojoviny a recyklovaného polyesteru. 

Pánské kolekci dominují svěží a klasické letní barvy jako bílá, béžová, námořnická modrá nebo rezavě hnědá. Naproti tomu v kolekci Mini Me, kde si vybereme mezi dětskými a dámskými šaty, tílky a overaly, které spolu ladí, najdeme potisky exotických palem nebo oblíbené pruhy.

Jsme rádi, že se změně v oděvním průmyslu nevyhnula ani jedna z nejznámějších a nejrozšířenějších značek. Doufejme, že se k ní připojí i další giganti, kteří nám zaplňují skříně, aby se nám podařilo zachránit planetu, která je v ekologické a klimatické krizi.

 

photo: www.hm.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram