H&M představuje podzimní kolekci v populární khaki pro neotřelé outfity

H&M představuje podzimní kolekci v populární khaki pro neotřelé outfity

H&M pro aktuální pochmurné období nabízí novou kolekci v ultramoderní khaki. Pojďte se podívat, co všechno obsahuje a jak z tohoto oblečení vytvořit jedinečné outfity!  

 

Jak již to bývá, řetězce nepředstavují nové kolekce 2x ani 4x ročně, ale třeba i šestkrát nebo osmkrát. Chtějí nás nalákat a jednoduše nás přesvědčit, že nové kousky potřebujeme. A víte co? My se asi přesvědčit necháme!

Nová kolekce H&M především v moderní podzimní barvě khaki, některé kousky ve starorůžové nebo šedé. Většina modelů je už teplejších, ale najdeme třeba i lehoučké krajkované kraťásky.

 

Pojďme si prohlédnout základní řadu celé podzimní kolekce. Vše je tvořeno na téma army stylu, kombinací více kousků dohromady docílíte jistě toho správného podzimního looku. Základem kolekce je teplá khaki parka s kapucí, nebojte se ji dát dohromady s dalšími basic díly - se svetry s copánkovým vzorem, kalhoty s nižším sedem a především s jednoduchými topy. 

 

Na některé kombinace přímo od H&M se podívejte tady. Je zřetelné, jak jednoduché to je. A co víc- nešlápnete vedle! 

 

Kolekce samozřejmě zahrnuje i oblečení, které se jen tak na podzim nenosí. Tím jsou například saténové kraťasy i šaty s krajkou na dolním švu! Na teplejší dny pod ně raději oblékněte černé silonové punčochové kalhoty. Doplnit je můžete o řadu zlatých šperků nebo o kožené kozačky. Nezapomeňte vyzkoušet třeba khaki overal nebo kombinaci chifónové košile společně s kalhoty s nízkým sedem! 

 

 

Podzimní kolekci již teď najdete ve všech prodejnách H&M!

Zdroj: hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram