H&M ve spolupráci s Netflixem vzdávají poctu úspěšnému seriálu Stranger Things

H&M ve spolupráci s Netflixem vzdávají poctu úspěšnému seriálu Stranger Things

Netflix představí v létě již třetí sérii oblíbeného seriálu Stranger Things. Ve spolupráci s H&M a Netflixem vznikla letní kolekce plná inspirace s prostředím kolem seriálového bazénu a s 80. lety!

Netflix a H&M oslavují seriál Stranger Things

Máte rádi ikonický seriál Stranger Things? Od 23. května bude nová letní kolekce dostupná v H&M, která vznikla právě díky proslulému seriálu ve spolupráci s Netflixem. V nabídce budou kousky ideální pro letní dobrodružství nejen u bazénu. Těšit se můžete na potištěné kraťasy, overaly, trička, tílka a plavky pro muže i ženy. Skvělé doplňky jako brýle, osušky a pantofle s logem seriálu Stranger Things budou stylovými pomocníky v horkém počasí!

Buďte jako vaši hrdinové

Smyšlené městečko Hawkins ukáže ve třetí sérii mimo známého bazénu i nové lokace. Celou novou kampaň doprovází herec Dacre Montgomery. Úžasné je, že některé oblečení či doplňky budou k vidění přímo v seriálu! Není lepší způsob, jak být součástí celosvětově očekávaného pokračování seriálu Stranger Things než v oblečení, které hrdinové sami nosí a prožívat tak s nimi jejich osudy.

Retro střihy a současné trendy se spojily

Střihy a styl z 80. let dostávají moderní make-over pro současné nošení. Loga, text, grafika, květinové potisky, fuchsiová, černá, červená, bílá a zelená se mísí v dokonalé kombinace na zjemněných retro siluetách. H&M Tým s Netflixem navrhli oděvy a doplňky tak, aby byly vhodné do letního horka, na dovolenou, na koupaliště a do pohody, ale hlavně při sledování Stranger Things na Netflixu v letních měsících.

Zdroj; H&M

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram