Hnědá i tyrkysová - i ty znamenají formálnost pro značku Hermès

Hnědá i tyrkysová - i ty znamenají formálnost pro značku Hermès

Pánská kolekce Hermès pro jaro přinesla na molo hned několik stylů. Nesla se v duchu uvolněné elegance a držela se v čistě pánských barvách - černá, šedá, tmavě modrá, ale oživila ji i svítivá tyrkysová nebo třeba netradiční hnědá.

Mimo obleky nechyběly ani kabáty či svetry. Kolekce byla ležérní a chic. Pánové, příště takto, prosím!

Jako první byly představeny modely v tmavých odstínech modré. Většinou se jednalo o klasicky střižený oblek, kde kalhoty i sako měly jiný odstín. Modré barvy se držely i košile, které měly jemný vzorek. 

Zajímavě působily outfity v kombinaci odstínů šedé a hnědé. Takto laděné byly uvolněné outfity, skládající se ze saka, trička a kalhot. Hnědá se objevila ještě v kombinaci s blankytně modrými svetry a saky. Použita byla i jako kůže na bundu i kalhoty. 

Vhodným rozptýlením byla jasná tyrkysová, ve které ale byly předvedeny jen tři outfity. První tyrkysové bylo tričko, které návrháři kombinovali s šedými kalhotami. Jako druhý byl v této barvě proveden celý oblek, doplněn o šedé volné triko. Třetí, zřejmě nejzdařilejší outfit, byly tyrkysové kalhoty společně se vzorovanou košilí. Tyrkysové modely byly proloženy modely čistě šedými, které ale nebyly vůbec špatné. Za pozornost stojí jistě tato mikina s vyobrazením koně. 

Ke konci přehlídky byly k vidění modely velice jednoduché. Na kalhotách se objevila jak kůže, tak vzory. Trika byla volnějšího střihu a kromě sak Hermès představil i dva overaly - jeden v šedé a druhý v černé barvě. 

Jak se vám jarní kolekce Hermès líbí?

 

Zdroje obrázků: style.com; pinterest.com 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram