Hodinky Fendi v novém kožichu – MY WAY

Hodinky Fendi v novém kožichu – MY WAY

Peří a peříčka prostupují kolekcemi Fendi pro Jaro/Léto 2015 a stávají se neokoukaným trendem. Zdánlivě opeřené hodinky však nejsou zdobené peřím nýbrž liščí kožešinou!

Peří a kožešina jsou hlavními atributy, které v sezoně Jaro/Léto 2015 zavládly nejen na oblečení Fendi ale také na doplňcích.

Nás uchvátily především petrolejovo-zelené hodinky s diamanty na první pohled obklopené drobnými pérky. To je ovšem omyl! Hodinky nejsou zdobené peřím ale liščí kožešinou. Jemňoučká barvená kožešinka má v sobě pořádnou dávku glamu a u Fendi ji dokonale využili.

 

Každý kousek z nové kolekce hodinek Fendi My Way je naprosto podmanivý, překvapující a jednoznačně stylový! Okouzlí každou z nás, která se chce prosadit svou individualitou. Fendi My Way obejme zápěstí se vším luxusem a originalitou. Zajímavé kombinace materiálů a barev vždy ve dvou velikostech mohou být oblečeny do oslnivé liščí kožešiny. Tyto ultra-ženské hodinky vám svým půvabem zajistí velkolepý vstup a to nejen při zvláštních příležitostech.

 


 

Zdroj: fendi.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram