Hodinky světových značek za bezkonkurenční ceny

Hodinky světových značek za bezkonkurenční ceny

Máte rádi luxusní a kvalitní hodinky světových značek? Vybíráte hodinky tak, abyste je mohli nosit také jako doplněk k nejrůznějším outfitům a chcete trošku ušetřit? Zkuste Alza.cz! 

Alza.cz je jedničkou na trhu zejména díky bezkonkurenční skladové dostupnosti zboží, široké nabídce produktů a nadstandardním službám, které doprovázejí samotný prodej i poprodejní služby. Alza.cz vám v rámci své nabídky hodinekpřináší celou řadu výhod.

Akční ceny
Alza.cz vám nabízí hodinky s víc jak 40% slevou. Například hodinky značky Swiss Legend – Pilot z nerez oceli se sklíčkem, které má podobné vlastnosti safíru, kdy se nemusíte bát žádných viditelných škrábanců.
Akční ceny se vztahují také na novinky, jako jsou vybrané kusy z nových kolekcí francouzské značky Pierre Lannier, Emporio Armani nebo Dolce & Gabbana.

           

Více o hodinkách zde

Dárky zdarma
Navíc při nákupu vybraných produktů dostanete dárek zdarma. K dámským hodinkám dostanete jako dárek otvírák na láhve či budík. Pro pány jsou k hodinkám jako dárky nejčastěji připraveny toaletní vody a knihy. Nejedná se jen tak o ledajaké dárky, ale o opravdu kvalitní produkty. Toaletní vodu francouzského módního návrháře Christian Lacroix Nuit for Him s podmanivou vůní, kterou dostanete k pánským elegantním hodinkám Fossil, jistě ocení každý vášnivý muž.

 

 

       +  ZDARMA  

 

 

 

 

 

 

 

S Alzou.cz je nakupování opravdu výhodné. Nejen skvělé ceny a dárky, ale i akce poslední šance, která se vztahuje vždy na poslední kus a dopravu zdarma, kterou vám zajistí nákup kvalitních produktů za rozumnou cenu. A to stále není všechno.

Skvělou novinkou je AlzaExpres. AlzaExpres vám při objednání do 12:00 doveze zboží ještě tentýž den a nyní za bezkonkurenční zaváděcí cenu. Trasu zásilky můžete navíc sledovat online.

Užijte si výhodných nákupů i vy a navštivte internetový obchod alza.cz

Zdroj: alza.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram