Hodně barev, prosím - jarní kolekce kabelek Bulgari

Hodně barev, prosím - jarní kolekce kabelek Bulgari

Značka proslavená především slunečními brýlemi má ale i velice zajímavé kolekce kabelek. Nechybí psaníčka, malé ani velké tašky. A hlavní motto kolekce? Nepřeberná paleta barev!

Na ples, do divadla a především na červený koberec - tam patří všechny modely malých psaníček značky Bulgari. Mají pevný tvar, zapínání na zip nebo přezku, ale podle čeho je určitě identifikujete, jsou barvy! Můžete si vybrat mezi mentolovou, kanárkově žlutou, královsky modrou, rudou nebo třeba zlatou. Nabízené jsou v několika tvarových provedeních- některé připomínají spíše peněženku, jiné měšec peněz jako z pohádek. 

Pokud psaníčko není tak úplně váš styl, možná vás uchvátí malé kabelky, nejčastěji na řetízek. Zapínání mají na kovovou sponu a kombinované jsou alespoň ze dvou odstínů jedné barvy. Takže není problém doplňky ladit hned do dvou odstínů zelené, červené nebo královsky modré. 

Největší výběr je ale stejně mezi klasickými velkými taškami. Nejčastěji jsou z hladké kůže, někdy jednobarevné, jindy kombinované z více odstínů. Objevuje se kombinace oranžové a fialové, která nevypadá vůbec tak špatně, jak napoprvé zní. Dále pak neúnavná klasika jako je béžová, tmavě modrá, hnědá a černá. Objevují se jednoduché tvary s drobnými detaily, ale i odvážnější kousky, které jsou samostatnými uměleckými díly. Např. kabelky pošité kovovými prvky nebo kombinace výrazných barev navzájem jako je červená a oranžová.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram