Holky jako proutek třeste se, je tu tučná dávka REBELIE!

Holky jako proutek třeste se, je tu tučná dávka REBELIE!

Gotické šperky, výrazné líčení a divoké účesy v jakých se předvedly holky krev a mlíko, vás pořádně překvapí. Finalistky MISS Prima křivky 2016 předvedly pózy o hodně jiné než kdy před tím.

Kompletní dvanáctka kandidátek o korunku pro nejlepší plnoštíhlou krásku je opět tady a s ní i málokterým z nás očekávané snímky. Tentokrát jsou o poznání jiné, než kdy před tím. Tématem letošního ročníku je totiž „REBELIE“, která je cítit všude kolem.

Gotické šperky z dílny Angel Beads, výrazné líčení a divoké účesy, danou tématiku v soutěži MISS Prima křivky dosud nevídanou, ještě více umocňují.

Ač pro někoho možná příliš spoře oděné, přesto ve Venušině měřítku dokonalé schovanky organizátorky soutěže, Markéty Zámyslické, se svými přednostmi vytasily na profesionálních snímcích fotografky Lucie Kout.

   

   

   

Že to oblým ženám v plážových šatech nesluší? Omyl, "REBELKY" MISS Prima křivky 2016 jsou v nich k nakousnutí! VRRRRR….

Pokud si však někdo myslel, že je to snad vše, šeredně se mýlil. Tyhle plnoštíhlé krásky jdoucí s kůží na trh to totiž berou víc než vážně a jako pravé boubelaté rebelky dávají své kypré tvary na odiv celému národu v plážových šatech Ulla Popken, jež v kombinaci s výrazným make-upem a originálními účesy, dokonale podtrhují jejich ženskou podstatu, která bude velkým trumfem každé jednotlivé dívky i v samotném Finále Miss Prima křivky 2016, jenž proběhne 20. 9. 2016 v divadle Broadway.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram