House of DVF v DUSNI3

House of DVF v DUSNI3

Druhá série reality show a soutěže House of DVF se blíží. Na televizním kanálu E! vás čeká od 18. září!

House of DVF je unikátním seriálem, reality show i soutěží v jednom. Minulý rok televizní kanál E! odstartoval první sérii a tehdy ještě ani netušila, s jak velkým diváckým zájmem se show setká. Diane von Furstenberg, jedna z nejikoničtějších světových návrhářek, nabídla talentovaným lidem a milovníkům módy stát se tváří a ambasadorem její luxusní značky DVF a o tuto pozici se strhl boj. Na castingy dorazilo tisíce lidí, avšak vyhrát mohl jen jeden. Nakonec si Diane vybrala Brittany Hampton, s níž se setkáme i v nové sérii.

,,Minulý rok jsme odstartovali brand ambassador program, který dává dívkám novou příležitost. Myslete si, že jsem šílená, ale do všeho se pouštíme znovu," prohlásila ke startu druhé série Diane von Furstenberg, kterou tento projekt během natáčení první série neskutečně nadchl.

House of DVF odstartuje sice až 18. září, ale my v Móda.cz jsme už první díl nové série viděli v rámci předpremiéry a nemůžeme se dočkat dalšího. E! předpremiéru své úspěšné show uspořádal v pražském concept store DUSNI3. V DUSNI3 si můžete pořídit kousky přímo od Diane, lepší spojení s promítáním prvního dílu nové řady si tak E! nemohl přát. Nevíme, jaký názor na soutěže a reality show máte, ale můžeme vás ubezpečit, že americké show jsou něco úplně jiného než to, s čím se setkáme na tuzemských kanálech. První díl House of DVF nabízí napětí, drama, komplikace i radost a velké zadostiučinění soutěžících. House of DVF je výzvou a obrovskou příležitostí, je šancí pro lidi s různými životními příběhy dokázat světu, že právě oni mají na to vyhrát. A kdo bude nejlepší tentokrát? To se dozvíte, když si v rámci O2TV nebo skylink přepnete televizi v pátek od 20:00 na E!.

Foto: eonline, feministing.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram