Hrad Windsor hostil recepci na počest charitativní činnosti Ralpha Laurena

Hrad Windsor hostil recepci na počest charitativní činnosti Ralpha Laurena

14. května se na královský hrad Windsor sjela řada známých osobností módy, umění i filmu v čele s Ralphem Laurenem. Princ William tu totiž uspořádal recepci na návrhářovu počest a spolupráci s nemocnicí Royal Marsden.

V Royal Marsden, bylo nedávno otevřeno Centrum Ralpha Laurena pro onkologickou péči a prevenci. Kromě sponzorů, dárců a filantropů přijaly pozvání také Cara Delevingne, Ema Watson, Kate Moss, Cate Blanchet nebo Margot Robbie. Všechny se stylově oblékly právě do modelů od Ralpha Laurena.

Modelka Cara Delevingne si díky svojí dokonalé postavě může dovolit téměř vše, tentokrát zvolila eleganci – dlouhé černé šaty s vrchním dílem zdobeným květinovou výšivkou a zavazujícím se okolo krku.

Margot Robbie slušely smyslné žerzejové šaty s odhalenými zády doplněné bižuterií, jak jinak než z  módního domu Ralpha Laurena.

Vždy elegantní Cate Blanchet oblékla minimalistické, ale přesto luxusní sněhově bílý model. Kromě něho měla od Ralpha Laurena i doplňky a lodičky.

Emma Watson perfektně zkombinovala klasiku v podobě bílé halenky s netradiční šedivou maxisukní. Celý její outfit spolu se stříbrnými doplňky od Monicy Vinader a Roger Vivier vypadal doslova královsky.

Zdroje obrázků: vogue.co.uk

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram