Hřejivá kolekce ve velkém stylu - Fendi KIDS F/W 2014-2015

Hřejivá kolekce ve velkém stylu - Fendi KIDS F/W 2014-2015

Italská značka Fendi si pro vaše děti na letošní podzim/zimu připravila nové hřejivé kousky v krásných podzimních barvách. V kolekci najdeme stylové sportovní, volnočasové i elegantní oblečení.

Kolekce Fendi KIDS Podzim/Zima 2014 je velmi různorodá a přesto neodbíhá od typického DNA Fendi módy.

Typickými motivy jsou výrazné barvy a barevné bloky, stejně jako zajímavé a hravé grafické prvky. Tato kolekce je ještě více zaměřena na kvalitní tkaniny, proto se můžete těšit na kožešinu a drahé látky, které jsou perfektně zpracovány.

Kolekce je velice překvapující pro své do detailu promyšlené a přesto hravé modely, které jsou ve výsledku velmi originální a celému outfitu propůjčují neočekávaný šarm.

Tradiční italské krejčovství v dětském světě módy je Fendi interpretováno jako extrémní elegance smíchaná s přirozeností a hravou spontálností současného designu.

Fendi dítě je šťastné dítě, má-li na sobě skutečně pohodlné a v zimě hlavně teplé oblečení. Ať už pro své dítě zvolíte nenucený, jednoduchý, elegantní či sportovní outfit s fendy, bude vždy rafinovaný.

Kolekce plná odstínů vínové, petrolejové, jahůdkové a žluté nabídne holčičkám šaty s nádechem sametu a kožešin, pletené svetříky, teplé bundy, kožíšky a příjemně hřejivé doplňky.

Pro kulky je kolekce trošku více sportovní, najdete zde sportovní kousky z neoprenu, kostkované košile, nápadité svetry, mikiny, bundy a pohodlné kalhoty.

Můžeme zde pozorovat také velkou inspiraci u legendárních amerických vysokých škol, kde nesmí chybět džínsy, mikiny a bundy typu bomber.

Co se týče motivů, můžeme jmenovat zebry, květy, puntíky, geometrické obrazce, které ožívají chlupatými bambulkami, topy s velkýma očima a zábavná monstra nahlížející z nejrůznějších záhybů.

Fendi myslí i na ty nejmenší a tak můžete perfektně vystylizovat i své batolící se ratolesti.

Hřejivý úplet doplňují potištěné látky a bavlněný mušelín s potiskem veverky, symbol kolekce FENDI KIDS. Mezi barvami převládá růžová a blankytně modrá s nádechem petrolejové a barvy třešní.

Fendi má pro vás navíc připraveno úžasné sety nejen do kočárku.

Všechny modely z kolekce Fendi KIDS F/W 2014 naleznete v našich fotogaleriích níže.

Teď už nezbývá než užít  si zimu se svými dětmi v trendy oblečení plném vytříbeného stylu!

Zdroj: fendi

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram