Hurá na lyže a snowboardy!

Hurá na lyže a snowboardy!

Lyžařská sezona byla sice již zahájena, ale pojďme se ještě podívat na pár tipů z tohoto módního světa...

I na svahu můžete vypadat skvěle a dle vlastní libosti, tedy i podle oblíbených barev, stylů a pohodlí.   

Co všechno budete potřebovat a bez čeho se neobejdete?

Možností je spousta, každý hledejte, jak a co je vám příjemné, hlavně aby vás oblečení zahřálo. Bunda a kalhoty jsou klasika, ale pro někoho bude značkou ideál kombinéza. Pod svršky oblečeme svetr či termo mikinu. Skvělou variantou jsou i termo trička s krátkým nebo dlouhým rukávem. Lze využít spodních kalhot nebo pouze teplé lyžařské podkolenky, pak se budete opravdu cítit v teple. Doplňující jsou důležité prvky k lyžařskému outfitu, jako jsou lyžařské brýle, rukavice, nákrčníky či šály. Ovšem krásné a slušivé čepice raději nechejte pod svahem a myslete na svou bezpečnost s helmou.

Nezapomeňte na viditelné prvky

Barvy, barvy, barvičky! A také vzory, ať je nás pořádně vidět! Kdo se nebojí, tak směle do toho, ať jste nepřehlédnutelné! Minimálně však myslete na reflexní prvky, ty jsou dnes již naprostou samozřejmostí u většiny sportovního oblečení. I přes den vám budou co k čemu!

Máte raději elegantnější styl? Proč ne!  

Elegantní styl najdeme především v těchto barvách: bílá, béžová, černá, bronzová, zlatá a stříbrná, které jsou často doplněné o kožešinky. A vlastně nezáleží na tom, jak skvěle umíte lyžovat. Na horách si můžete užívat i procházek a krás přírody, kam tohle oblečení perfektně vynosíte.

 

Fantazii se meze nekladou... A hlavně nohy v teple!

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram