Hvězdný styl: Jak se obléká Alessandra Ambrosio?

Hvězdný styl: Jak se obléká Alessandra Ambrosio?

Jak se obléká jedna z nejslavnějších modelek současnosti? Tipy na její hvězdný styl najdete v článku.

Brazilka Alessandra Ambrosio je jednou z nejúspěšnějších modelek 21. století. Vedle své hvězdné kariéry andílka Victoria Secret, kterou ukončila v roce 2017, se pyšní spoluprací s předními světovými značkami, jako jsouChristian Dior, Ralph Lauren, Armani Exchange nebo Next. Život v módním průmyslu se velmi odrazil i na jejím osobním stylu. V čem tuto brazilskou ikonu potkáte nejčastěji?

DLOUHÉ KARDIGANY A KABÁTY

Mezi její nejoblíbenější kousky patří dlouhé kardigany a kabáty. Volí různé střihy, barvy, vzory i materiály. Díky nim si skvěle může pohrát s proporcemi, rozevlátý vzdušný kabát může obléknout jak k vypasovaným džínům a podpatkům, stejně tak k volnějším kalhotám a biker boots. Dlouhé kardigany často kombinuje s krátkými džínovými kraťasy a obyčejným tričkem.

KOZAČKY NAD KOLENA

Výrazným kouskem, kterého jsme si mohli v Alessandřiném šatníku povšimnout, jsou upnuté kozačky nad kolena. Vlastní jich hned několik, v různých barvách, provedeních i střizích. Nejčastěji je kombinuje s krátkými pletenými šaty, které někdy sahají až přes kozačky, jindy nechá vyniknout také kus kůže.

KOVBOJSKÉ A INDIÁNSKÉ PRVKY

Pravděpodobně nejcharakterističtější jsou kovbojské a indiánské prvky, které obléká v různých provedeních, kombinacích a klidně všechny dohromady. Často ji můžeme vidět v ponču či kardiganu s aztéckými a indiánskými vzory. Velmi ráda nosí také třásně, ať už na kabelkách či svetrech. V oblibě má také klobouky v zemitých barvách a kožené boty inspirované kovbojskou obuví

MINI DÉLKY

Když už má Alessandra tak krásnou postavu, byla by opravdu škoda ji neukázat. I to bude jeden z důvodů, proč ji můžeme často vidět v mini délkách. Nejedná se však jen o krátké sukně ale také o kraťasy či šaty. Často je pak kombinuje s obyčejnými tričky a svetříky. Velmi pestrá je také volba obuvi od klasických mokasínů, přes biker boots až po klasické kozačky nad kolena.

pinterest.com, celebmafia.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram