I bižuterie se dá vrstvit - Móda.cz poradí jak na to pomocí 10 tipů

I bižuterie se dá vrstvit - Móda.cz poradí jak na to pomocí 10 tipů

Je nespočet způsobů, jak dávat dohromady šperky a dosáhnout vždy úchvatného výsledku. My vám dnes pár tipů předáme, a příště už navrstvit bižuterii zvládnete sama!

Vždyť to znáte také - v časopise zahlédnete fotku modelky, která má na zápěstí asi stovku náramků. Jak to, že nevypadá přeplácaně? Na ulici potkáte slečnu s několika náhrdelníky a víte, že jí to vážně sluší. Ale jak to dokázala? 

Společně se podíváme na 10 jednoduchých pravidel. Stylizování šperků a doplňků totiž někdy může být mnohem větší oříšek než oblečení samotné!

1. Není zlatá jako zlatá - zásadní pravidlo, které držte v paměti. Pokud spojujete více řetízků či náramků ve zlaté barvě, jejich odstín by měl být naprosto totožný. (To samé platí o stříbrné!)

2. Více šperků se hodí k minimalistickým outfitům - nenavlékejte na ruku deset náramků, pokud už máte na sobě dva pestré vzory nebo více barev. 

3. Společná barva - jeden odstín by měl všechny šperky navzájem spojovat. Zabráníte tak bláznivému dojmu.

4. Dva je málo - dva náramky či řetízky jsou málo. Výsledný efekt bude divný. Takže volte alespoň čtyři kousky. Náramků může být klidně deset.

5. Sety - v obchodem se běžně prodávají sety pěti náramků nebo prstýnků. Jsou designově správně sladěné, takže pokud o stylizování nechcete přemýšlet, je koupený set nejlepší variantou.

6. 3 barvy - to je maximální počet. Více by vypadalo přezdobeně.

7. Kouzlo materiálů - určitě ze své šperkovnice vyřaďte plastovou bižuterii. Ale pokud vyberete dva různé materiály, které spojíte, posune to váš look o level výš.

8. Poutavé hodinky - zapněte na zápěstí hodinky a přidejte k nim dva tři náramky. Nejlépe budou vypadat ty kožené...

9. Statement už ne - výrazné barokně laděné šperky se navzájem nekombinují - nikdy!

10. Pravidlo 1-0-0 - ozdobte výrazně zápěstí, prsty nebo krk. Ale ne vše najednou.  

VYBRAT SI NĚJAKÉ NÁRAMEK, NEBO ŠPERK. ZDE

Zdroj fotek: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram