I v koupelně se můžete cítit královsky! Zaměřte se na výběr správných doplňků a máte vyhráno

I v koupelně se můžete cítit královsky! Zaměřte se na výběr správných doplňků a máte vyhráno

Luxusní design a důraz na kvalitu a původ materiálů můžete vnímat i ve své koupelně. Jedinečné textury, velkolepost, ale také ohleduplnost vůči planetě jsou základními stavebními kameny společnosti Gessi.  

S pečlivým důrazem na detail a precizním plánováním můžete v každé domácnosti vytvořit luxusní koupelnu. Ať už preferujete moderní nebo tradiční design, luxusní koupelna je především o vytvoření prostoru, kde si můžete na konci dlouhého dne odpočinout, stejně jako se jedná o místo, kde se můžete pohodlně připravit na další rušné pracovní dny.

Luxusní materiály

Společnost Gessi při navrhování luxusních koupelen splňuje nejenom všechny požadavky nezbytné na kvalitu výroby v podobně geniálních technologických řešení, ale také při výběru materiálů myslí na enviromentální udržitelnost a vede společnost k soustředění se na estetiku, ergonomii, funkčnost a zároveň také na vnímání životního prostředí a šetření energetických zdrojů. Vznikají tak prakticky dokonalé koupelny a prostředí pro chvíle pohody. Na materiálech v koupelně rozhodně nešetřete, tato investice se vám bohatě vrátí.

Kolekce INCISO vás oslní svým provedením

Značka Gessi představila výsledek spolupráce s americkým návrhářem Davidem Rockwellam, který miluje dramatický design s důrazem na velkolepost. Vznikla tak kolekce INCISO, která zahrnuje koupelnové baterie, páčky, sprchy a další všemožné pomocníčky, o kterých, milé dámy, v koupelnách nemáme často ani páru. Na kolekci si daly obě strany velmi záležet a po pečlivém výběru materiálů a barev vznikla impozantní série se spoustou jemných a elegantních industriálních detailů. 

316 je kolekce sázející na dokonalé tvary

Jste-li milovníky oceli, pak máte už teď jasno, kterým směrem se při nákupu u společnosti Gessi vydáte. Kolekce 316 v sobě skýtá koupelnové vybavení oblečené do dokonalých tvarů a okouzlujících textur přímo v samotné oceli nesoucí označení 316. Kreativní styl lze vytvořit i z těch nejtvrdších materiálů, a tahle kolekce je toho důkazem! Série 316 zahrnuje pět zbrusu nových textur: Trame, Intreccio, Flessa, Cesello a Meccanica. Každá je zcela jiná, originální a úchvatná. 

gessi.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram