Ikonické hodinky Cape Cod Hermès v novém světle

Ikonické hodinky Cape Cod Hermès v novém světle

Hermès představuje novou interpretaci stylu a elegance, kultovní hodinky Cape Cod s jedinečným leskem ušlechtilého kovu, které si zachovávají prvky typické pro tento módní dům.

Řada hodinek Cape Cod, jeden z nosných pilířů společnosti Hermès od roku 1991, letos představuje novou interpretaci, jež je stylová i elegantní, přičemž zachovává původní zaoblené tvary a nezaměnitelné napojení pásku.

Ciferník dostává nový design a celá kolekce je nyní k dostání i s vyměnitelným náramkem.

Lehce zvlněné pouzdro hodinek Cape Cod bylo tvarově inspirováno legendárním náramkem ve tvaru kotevního řetězu Hermès Chaîne d’Ancre, který v sobě rovněž nese vliv moře.

Paprsky zapadajícího slunce ponořují poloostrov Cape Cod do jedinečného a zároveň zářivě bílého a teplého světla, které připomíná odraz stříbra. Tento ušlechtilý kov nyní společnost Hermès znovu uplatňuje ve svých kreacích v oblasti hodinek. Patentovaná nová slitina pochází z vlastní firemní alchymistické kuchyně a obsahuje vyšší podíl stříbra, než nabízí ryzost 925. Tato inovativní slitina stříbra s exkluzivním složením osobitým pro společnost Hermès umožňuje déle zachovávat jedinečný třpyt ušlechtilého kovu.

 

Nantucket Silver*
Vynikající, jemné křivky hodinek Nantucket září ve zvláštním zrcadlovém lesku slitiny Silver*, která nyní nahrazuje původní stříbro 925. Plášť, který je lehce zvlněn, aby poskytoval dokonalý komfort při nošení,  je vytvořen podle vzoru náramku ve tvaru kotevního řetězu Chaîne d’Ancre. Je k dostání s diamantovou obrubou, či bez ní.

Hodinky se vinou kolem zápěstí na vyměnitelném náramku, který zdůrazňuje skvostný charakter tohoto výjimečného kousku.

 

Cape Cod Tonneau GM Silver*
Hodinky Cape Cod Tonneau, které jsou k dostání v menší či větší velikosti, vyjadřují čas subtilně pomocí svých měkkých křivek pláště. Stříbrné kontury rámují ražený ciferník, jehož geometrický motiv propůjčuje celému vzhledu záměrně moderní rys.


Díky svým subtilním proměnám zůstávají modely hodinek Cape Cod stále nadčasovými.

Zdroj: Hermès

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram