IMRECZEOVA povznesla v jarní kolekci 2019 business módu o level výš

IMRECZEOVA povznesla v jarní kolekci 2019 business módu o level výš

Zdeňka Imreczeova uvedla jarní kolekci, v níž spojila kancelářskou módu s rozvolněnější a volnočasovou v barvách české trikolóry.

Šedá kancelářská myš?

Ani za nic. Zdeňka Imreczeova sice zahalila jednu polovinu své jarní kolekce 2019 do odstínů šedé a jemné kombinace modro-šedé a bílé, rozhodně však její modely nejsou určeny pro šedé kancelářské myšky. Business módu povznesla na novou úroveň, formální halenky, šaty i sukně dozdobila jednoduchou perforací. Její formální modely tak nabyly vzdušnosti i nápaditosti,což jsou dvě vlastnosti, které při sezení u počítače i při běhání po schůzkách jistě oceníte. 

Národní trikolóra

V druhé části své kolekce se návrhářka věnovala spíše volnočasové módě. Modelky se ukázaly v jednoduše střižených šatech v modro-bílém a červeno-bílém proužku. Námořnický efekt se nedá upřít. Nebo možná měla autorka v hlavě vizi národních barev. Oboje jde ale hezky dohromady. Přehlídku Imreczeova zakončila opět formálněji vyhlížejícími modely, kde se vrátil prvek perforace. Šaty sahaly až ke kotníkům, zpod sukně vykukovaly už jen kotníkové kozačky do špičky potištěné barevnými vzory. 

archiv Mercedes-Benz Prague Fashion Week

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram