Inspirace pánskou street stylovou módou z Pitti Uomo

Inspirace pánskou street stylovou módou z Pitti Uomo

Se začínajícím létem se postupně začínají prosvětlovat také ulice. Street stylová móda ve Florencii během Pitti Uomo byla hotovou pastvou pro oči.

Stejně jako velké světové fashion weeky, tak i Pitti Uomo je jednou z nejočekávanějších akcí ve světě módy, kam se sjíždějí nadšenci ze všech zemí. Vedle zvědavosti, co přinesou kolekce na nadcházející sezónu, jde také o samotné oblečení a kreace návštěvníků - ty byly letos opět velmi pestré a inspirativní. Pánský street style v Itálii je znám svou elegancí, výraznými barvami a perfektně propracovanými kousky; toho jsme se dočkali i tentokrát. S přicházejícími horkými dny se odlehčily outfity a prosvětlila barevná paleta, zemité tóny a zářivé odstíny byly vidět na každém rohu.

Street style během Pitti Uomo je jasným důkazem toho, že obleky a blazery nejsou žádná nuda - naopak jsou kouskem, se kterým můžete velmi snadno udělat neskutečný dojem. Baví nás netradiční střihy i různé barevné provedení a vzory. Muži je letos doplňovali klobouky různých velikostí, vestami ale také hedvábnými kapesníčky a barevnými kravatami. 

hypebeast.com, vogue.com, wmagazine.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram