Inspirace pro muže: Jak se nosí košile v zimě?

Inspirace pro muže: Jak se nosí košile v zimě?

S podzimem jsme se nadobro rozloučili a poslední listopadové dny budou ve znamení chladných dnů. To si žádá změnu vašeho šatníku. Jak vybrat správnou pánskou košili do mrazivého počasí?

Jsou povolání, která si žádají stále stejný dress code, a to bez ohledu na roční období a změny teplot. Hlavním tématem jsou košile. Klíčový prvek pánského šatníků, který neodmyslitelně patří v mnoha profesích ke každodenní "uniformě". Jak ji tedy nejlépe kombinovat v nadcházejícím období?

Vrstvení

Jednoduché pravidlo, které funguje skvěle v kombinování dámských i pánských outfitů, by se mělo stát vaším pomocníkem právě v době mrazivých měsíců. 

 

Ve vlněném či kašmírovém svetru budete stále v teple, a i po odchodu z domu se budete cítit příjemně. Nezbytnou součástí pánského šatníku je i kvalitní kabát. Jednořadý kabát lze nosit v případě potřeby i rozepnutý, a přesto stále vypadá elegantně. Dvouřadý naopak zahřeje o něco více, protože se nosí zapnutý a na jeho přední straně se látka překrývá.

Materiál

Košile, po které saháte v létě, nemusí být tou nejlepší volbou do studeného počasí. Kvalitní košile jsou ze 100% bavlny, ale mezi jednotlivými látkami bývá velký rozdíl. Nejkvalitnější bavlna má označení ELS tzn. extra long  staple a jedná se o bavlnu se zvlášť dlouhým vláknem.

Nezbytnost

V pánském šatníku by také nemělo chybět neviditelné triko pod košili, a to bez ohledu na roční období. Nezbytnost, která je zároveň velkým pomocníkem v situacích, kterým se chceme během dne vyhnout. Tričko pod košili proti pocení je skvělým doplňkem nejen v létě, kdy stoupají teploty, ale také ve dnech, kdy vás v práci čekají dlouhá jednání a důležité schůzky, které si i mimo jiné žádají bezchybný vzhled. Neviditelné triko je navrženo právě pro 100% ochranu před propocením. Jeho každodením nošením tak snadno předejdete nepříjemné situaci. 

 

mojegobi.cz; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram