Inspirace pro ženy: Jak se nosí košile v zimě?

Inspirace pro ženy: Jak se nosí košile v zimě?

Košile je jedním z nejoblíbenějších kousků každé ženy. Jak ji nejlépe kombinovat v zimě a přesto nezmrznout? Máme pro vás pár jednoduchých tipů, se kterými se blýsknete i v nadcházejícím období.

Zachumlejte se

Oversize košile na tisíc způsobů. Skvěle bude vypadat s velkým vlněným svetrem, který vás během dne zahřeje. Myslete na to, že spodní část oděvu by pak už měla být spíše upnutá, ať nepůsobíte až moc objemně. Pokud by váš outfit byl příliš ležérní, zkuste ho doplnit vysokými podpatky. Rázem celému looku přidáte na ženskosti.

Zaměřeno na detail

Pokud si říkáte, že zima je to nejméně stylové období, protože jsme neustále zabalené do několika vrstev, nezapomínejte na sílu detailu. Té můžete dát vyniknout ihned, jakmile odložíte kabát či bundu. Kabát můžete opásat tolik módní ledvinkou, kterou pak jednoduše přendáte přes košili. Skvělým detailem u košile můžou být rozšířené rukávy nebo asymetrické střihy.

Kabát

Co si budeme povídat, v některých dnech nás nezahřeje ani několik vrstev. Důležitá je kvalita. Tedy kvalitní kabát, který by měl patřit mezi základní kousky dámského šatníku. Ta pomyslná tečka za odchodem z domu, která vás nejen zahřeje, ale také skvěle vypadá. Pod vlněný či kašmírový kabát už lehce navrstvíte vaši oblíbenou košili.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram